19th Ave New York, NY 95822, USA

Правилният избор към един по-балансиран и изпълнен с енергия живот

Здравословното хранене е от изключителна важност за поддържане както на физическото, така и на психическото ни здраве. Повечето хора смятат, че то се състои в това да избягват или да се лишават от определени храни. Истината е, че здравословното хранене представлява балансирана консумация на хранителни вещества, витамини и минерали, които трудно се набавят само от храната. За да си осигуриш всичко необходимо за здрав и пълноценен живот е нужно съдействие от външен източник. Важно е обаче той да бъде сигурен и доверен, да осигурява оптимална защита, бързо действие и ефективност, високо качество.

…Сега ще ти разкажем защо е време да се довериш на SupraVit.

SupraVit e първата българска марка разтворими витамини и минерали, произвеждана по най-съвременна технология. В своя състав тя съдържа грижливо подбрани и добре балансирани витаминни премикси Quali-Blends® – швейцарска технология на DSM -водещ доставчик на активни витаминни съставки в света. Тя е изцяло съобразена с изискванията за чисти продукти с високо качество, гарантиращи безопасност, надежност и устойчивост.

Вдъхновени от живота и обогатени с минерали и натурални екстракти, витамини SupraVit са помощник за добро здраве, ефективно тонизиране на организма, стимулиране и укрепване на имунната система. Една таблетка на ден е достатъчна да възвърне жизнеността през целия ден на малки и големи и да осигури необходимите на тялото вещества за един по-балансиран и здравословен живот.

…Правилната селекция и баланс на активните съставки, съдържащи се в разтворимите таблетките SupraVit гарантират бърза усвояемост и оптимална имунна защита.