19th Ave New York, NY 95822, USA

Ефервесцентна технология

Ефер... какво?

Защо избрахме ефервесцентната технология

Съхранението на биоактивността на активните съставки във витамините на SupraVit е от съществено значение, затова създаваме продукти вдъхновени от живота, за по-качествена грижа и оптимална защита, за един по здравословен стил на живот.

Предимствата

Една от най-ефективните технологии в производството на витамините е така наречената ефервесцентна технология.

Тя осигурява идеалното решение за усвояването и абсорбцията на големи дози от разнообразни активни съставки, при хранителните добавки или фармацевтични продукти, в много малки лесно преносими, удобни за употреба разтворими таблетки, които гарантират естествена биоусвояемост.

За сравнение

Усвояването на активните съставки в другите форми в сравнение с ефервесцентната технология е около 50%.

Какво представлява всъщност ефервесцентната технология?

Твърдите таблетки, течности или капсули се разтварят по-дълго и времето за тяхното усвояване е значително по-голямо. Времето за пасаж е значително по-дълго и зависи от специфични анатомични и физиологочни фактори. В някои случаи, съединения в твърди форми, могат да се разтварят само частично и да предизвикат дразнене на лигавицата на стомаха. Това няма как да се случи при ефервесцентаната технология. Ето защо SupraVit използва тази технология за производството на голяма част от своите витамини и минерали. Витамините и минерали с марката SupraVit са създадени и произведени с характеристиките на продукт с отличителна стабилност и качество, сигурност, както и високо ниво на естествено биоусвояване.