19th Ave New York, NY 95822, USA

За нас

SupraVit®

SupraVit® e предпочитаният ежедневен витамин. Част от любимите, здравословни ритуали. SupraVit® създава продукти, които имат смисъл за нашето здраве и ежедневие.

За SupraVit®

Началото

Историята на SupraVit® започва през далечната 1996 г., когато екип от медицински специалисти решава да създаде бранд за витамини и хранителни добавки, подпомагащи активният начин на живот.

Чисти витамини

SupraVit® е не просто бранд за витамини и минерали, а продукти направени с качествени съставки и проследим произход. Продукти, които целят да подобрят качеството на живот. Следва концепцията за чисти витамини. Нещо, с което малко компании биха могли да се похвалят.

Качество и иновации

SupraVit® – витамини, минерали и добавки произведени с клинично доказани съставки от водещи европейски производители. Всички разработени формули се уповават на препоръките на водещи специалисти относно здравето на малки и големи.

Защо SupraVit®?

Нашите продукти съдържат всички важни елементи според нуждите на всеки един от нас и съставки от най-високо качество.

01

Научно-доказани

Фокусираме се върху разработката и производството на научно-доказани минерали и добавки, които да ви помогнат да водите здравословен начин на живот.

02

GMP – Добра производствена практика

Всички продукти са произведени в GMP сертифицирани заводи, отговарящи на строги изисквания за качество и чистота на продуктите, като проследяваме всяка една стъпка от производствения процес. Това означава, че преди да стигнат до производство, всички съставки и билкови екстракти са внимателно изследвани за да достигнат до вас с доказана чистота и ефективност, като отговарят на всички критерии за качество.

03

Бързо действие и ефикасност

SupraVit® е произведен с най-ефективните форми на съответните хранителни елементи, гарантирайки точната дозировка в точния момент.

04

Чисти съставки

  • Продуктите на SupraVit® са разработени съобразно най-високите стандарти за чистота, идентичност и биологична активност.
  • За да гарантира чистотата и ефективността на своите формули, SupraVit® разполага със собствени бази, лаборатории и изследователски център. Контролира се целия процес на производсто – от внимателен анализ на суровините, през производството им (под формата на таблетки, капсули,сашета) до тестването на качеството на финалния продукт.
  • Всички продукти на бранда се произвеждат според високите фармацевтични стандарти и притежават GMP лицензи за добра производствена практика.
WHY CHOOSE US?
1
lorem ipsum dolor sit amet
Client:
Company Name
1
Location:
Melbourn, 34567
1
Start date:
24 Jan 2016
1
Finish date:
11 Jun 2016
1
Surface area:
4520 m2
WHY CHOOSE US?
1
lorem ipsum dolor sit amet
Client:
Company Name
1
Location:
Melbourn, 34567
1
Start date:
24 Jan 2016
1
Finish date:
11 Jun 2016
1
Surface area:
4520 m2

Гаранирано чисти продукти

Разполагаме с най-съвременните производствени и лабораторни съоръжения. Всеки аспект от производството – от научните изследвания, до стриктния контрол на качеството се наблюдава внимателно. Тези стъпки са предприети, за да се гарантира чистотата на всички вложени продукти.

Този уебсайт използва "бисквитки" за да предоставя по-подходяща информация за Вас.