19th Ave New York, NY 95822, USA

За нас

SupraVit®

SupraVit® e предпочитаният ежедневен витамин. Част от любимите, здравословни ритуали. SupraVit® създава продукти, които имат смисъл за нашето здраве и ежедневие.

За SupraVit®

Началото

Историята на SupraVit® започва през далечната 1996 г., когато екип от медицински специалисти решава да създаде бранд за витамини и хранителни добавки, подпомагащи активният начин на живот.

Чисти витамини

SupraVit® е не просто бранд за витамини и минерали, а продукти направени с качествени съставки и проследим произход. Продукти, които целят да подобрят качеството на живот. Следва концепцията за чисти витамини. Нещо, с което малко компании биха могли да се похвалят.

Качество и иновации

SupraVit® – витамини, минерали и добавки произведени с клинично доказани съставки от водещи европейски производители. Всички разработени формули се уповават на препоръките на водещи специалисти относно здравето на малки и големи.

Защо SupraVit®?

Нашите продукти съдържат всички важни елементи според нуждите на всеки един от нас и съставки от най-високо качество.

01

Научно-доказани

Фокусираме се върху разработката и производството на научно-доказани минерали и добавки, които да ви помогнат да водите здравословен начин на живот.

02

GMP – Добра производствена практика

Всички продукти са произведени в GMP сертифицирани заводи, отговарящи на строги изисквания за качество и чистота на продуктите, като проследяваме всяка една стъпка от производствения процес. Това означава, че преди да стигнат до производство, всички съставки и билкови екстракти са внимателно изследвани за да достигнат до вас с доказана чистота и ефективност, като отговарят на всички критерии за качество.

03

Бързо действие и ефикасност

SupraVit® е произведен с най-ефективните форми на съответните хранителни елементи, гарантирайки точната дозировка в точния момент.

04

Чисти съставки

  • Продуктите на SupraVit® са разработени съобразно най-високите стандарти за чистота, идентичност и биологична активност.
  • За да гарантира чистотата и ефективността на своите формули, SupraVit® разполага със собствени бази, лаборатории и изследователски център. Контролира се целия процес на производсто – от внимателен анализ на суровините, през производството им (под формата на таблетки, капсули,сашета) до тестването на качеството на финалния продукт.
  • Всички продукти на бранда се произвеждат според високите фармацевтични стандарти и притежават GMP лицензи за добра производствена практика.
WHY CHOOSE US?
1
lorem ipsum dolor sit amet
Client:
Company Name
1
Location:
Melbourn, 34567
1
Start date:
24 Jan 2016
1
Finish date:
11 Jun 2016
1
Surface area:
4520 m2
WHY CHOOSE US?
1
lorem ipsum dolor sit amet
Client:
Company Name
1
Location:
Melbourn, 34567
1
Start date:
24 Jan 2016
1
Finish date:
11 Jun 2016
1
Surface area:
4520 m2

Гаранирано чисти продукти

Разполагаме с най-съвременните производствени и лабораторни съоръжения. Всеки аспект от производството – от научните изследвания, до стриктния контрол на качеството се наблюдава внимателно. Тези стъпки са предприети, за да се гарантира чистотата на всички вложени продукти.