19th Ave New York, NY 95822, USA

Как да останем здрави в разгара на грипния сезон?

Зимата може понякога да бъде продължителна и тежка. През тази част от годината имунната ни система е изключително слаба, а това е предпоставка за развитие на множество вируси, влошено здраве и лошо настроение. Дори и след оздравяване, човек страда от липса на жизненост, лесна уморяемост и по-голям шанс за повторно разболяване. Затова е важно да сме убедени, че имунната ни система е силна и е подпомогната с достатъчно количество подходящи витамини, минерали и хранителни вещества.

Вдъхновени от живота и обогатени с минерали и натурални екстракти, витамините SupraVit са сигурен и доверен помощник за добро здраве, ефективно тонизиране на организма и укрепване на имунната система.

…Зимата е сезон, през който всеки един от нас е необходимо да помисли за себе си и да се погрижи за своето здраве.

Добавеното количество натурален екстракт женшен от корена на растението в твърдите витамини А-Я на SupraVit e с високо съдържание на антиоксиданти в състава си. Приемът му е особено препоръчителен през грипния сезон, защото унищожава болестотворните бактерии в организма, укрепва имунната и сърдечносъдвата система. Заедно с комбинацията от витамини от групата А, B, Е и D и минералите цинк, мед и калций, SupraVit A-Я с натурален екстракт от женшен е сигурна формула за силна имунна система и ефективно тонизиране на организма.

Друг мощен антиоксидант, за който малко знаем, е селенът. Той участва в състава на разтворимите витамини SupraVit А-Я и е един от най-важните елементи с антиоксидантната защита на организма. Недостикът на селен не само намалява имунитета, но е и предпоставка за развитие на алергии и преждравременно старене.

Според Марк Съркъс, изтъкнат доктор по източна медцина, магнезият, селенът и цинкът са „крайъгълните камъни на доброто здраве“. Във витамините SupraVit А-Я тези минерали са в достатъчно количество. В зависимост от вкусовите предпочитания, всеки един от нас може сам да избере формата на прием. Една разтворима или твърда таблетка на ден е достатъчна да ни запази здрави и жизнени през целия ден и да осигури необходимите на тялото вещества за един по-балансиран и здрав живот.

…магнезият, селенът и цинкът са „крайъгълните камъни на доброто здраве“.