19th Ave New York, NY 95822, USA

Черен бъз

Дар от лечебната сила на природата

Черният бъз в SupraVit Sambucus Nigra се отглежда от векове, в регион от Югоизточна Австрия, известен като “Зеленото сърце” – един от най-слънчевите и плодородни райони на страната.

“Haschberg”

Миксът от богати почви, слънчев климат, специфична надморска височина и ветрове, коитопрез деня духат от север и вечер от юг, “перфектният тероар” за култивирането и отглежданетона най-високо ценения сорт черен бъз в света – “Haschberg”.

SupraVit Sambucus Nigra използва само и единствено въпросният “Haschberg” сорт плодове, които се отличават с характерен, много наситен, почти пурпурен цвят.

Защо това е важно?
Високото съдържание на полифеноли, витамини, минерали и микроелементи е не само доказано научно, но е потвърдено, в състава на сорта “Hashberg”.

ПОВЕЧЕ АНТИОКСИДАНТИ = МЛАДОСТ И ЕНЕРГИЯ

  • Черният бъз бие боровинките с количесвото си антиоксиданти в тях – 2 пъти повече и също толкова по-добра антиоксидантна защита от тази, която червените боровинки могат да предложат.
  • Известно е, че антиоксидантите са един от сериозните съюзници на имунната система, в борбата й със свободните радикали. които атакувайки клетките, увреждат тяхното ДНК. Това може да доведе до редица заболявания, засилване процеса на стареене и пр.
  • Свободните радикали предизвикват унищожителна верижна реакция и ако тялото не произвежда достатъчно антиоксиданти, то не може да се пребори с токсините, подадащи в него отвън.

И точно там помага “Hashberg” Sambucus Nigra

WHY CHOOSE US?
1
lorem ipsum dolor sit amet
Client:
Company Name
1
Location:
Melbourn, 34567
1
Start date:
24 Jan 2016
1
Finish date:
11 Jun 2016
1
Surface area:
4520 m2
WHY CHOOSE US?
1
lorem ipsum dolor sit amet
Client:
Company Name
1
Location:
Melbourn, 34567
1
Start date:
24 Jan 2016
1
Finish date:
11 Jun 2016
1
Surface area:
4520 m2

Дар от лечебната сила на природата

Плодовете SupraVit Sambucus Nigra са ръчно брани, обикновено в средата на лятото, след което се транспортират до Северна Италия, където с помощта на специална патентована технология, превръщат този дар на природата в единственият по рода си екстракт от черен бъз – ElderCraft®.