Защо SupraVit ефервесцентни таблетки?

В стремежа си към ежедневна оптимална грижа за добро здраве, SUPRAVIT® използва чисти продукти с високо качество за производството на ефервесцентни таблетки

ЧИСТИ ВИТАМИНИ ОТ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

  • Витамините SupraVit® са съобразени с изискванията за чисти продукти с доказано високо качество.
  • Натурални аромати
  • Натурални оцветители
  • Без аспартам
  • Без ГМО и консерванти
  • С висока чистота, без крос-замърсявания.
  • Грижливо подбрани и добре балансирани съставки.
  • Устойчив и безопасен продукт.

ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ

Правилната селекция и баланс на активните съставки, съдържащи се в една таблетка SupraVit®, както и продецедурите по постоянен контрол и качество, позволяват съхранението на биоактивността на всяка една съставка и бързо действие чрез естествена биоусвояемост, за по-добра оптимална защита.

БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ И ЕФЕКТИВНОСТ

Множество научни изследвания доказват, че ефервесцентната технология се абсорбира изключително бързо и естествено от организма. Това значително увеличава ефективността на всяка една от активните съставки в една таблетка SupraVit®.

УТВЪРДЕНИ ДОСТАВЧИЦИ НА ВИТАМИННИ КОМПЛЕКСИ

Защото качеството е от съществено значение, когато става дума за здраве, SupraVit® работи с DSM – водещ швейцарски доставчик на активни витаминени комплекси, базиран в Базел.

DSM е партньор, който влага усилията си в иновации, отговаря на изискванията за по-голяма енергийна ефективност, безопасни материали и с грижа за околната среда.

Quali®-Blends е марка ингридиенти на DSM от най-високо качество, използвани в продуктите на SupraVit®, които гарантират безопасност, качество, надежност и устойчивост.

Научете повече на www.dsm.com

ШВЕЙЦАРСКИ ТРАДИЦИИ И ИНОВАТИВНОСТ

Вдъхновени от живота и подобрени от науката витамините SupraVit® съчетават бързо действие, чистота, високо качество и сигурност за оптимална защита и действие.

Произведени по лиценз на Kendy Suisse AG. SupraVit® съчетават швейцарско качество и иновативност.